Weekly News

19/10/2018

Работна средба на Peer Review скрининг тимот во ДЗС


Работна средба на Peer Review скрининг тимот во ДЗС со академските институции:Филозофски факултет,Институт за мировни и одбранбени студии,Факултет за безбедност и Воена Академија

Logo

За нас

Дирекцијата е формирана со законот за заштита и спасување
Со работа започна 16.05 2005 година
Дирекцијата е самостоен орган на државната управа
Настаната е со спојување на цивилната заштита од Министерството за одбрана и инспекцијата за заштита од пожари од Министерството за внатрешни работи.

Контакт информации

Адреса: ул. Васко Карангелески бр. 8
Тел.: 02 2 433 384
Факс.: 02 2 433 300
web site: www.dzs.gov.mk
e-mail: dzs@dzs.gov.mk
press@dzs.gov.mk

Останати контакт информации